Hotel Galeb, UlcinjSve sobe su sa pogledom na more i stari grad, sa lepim terasama. Apartmani sa 2 - 4 lezaja imaju jednu ili vise spavacih soba [u zavisnosti od velicine apartmana], dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, WC i telefon.

Uz vise salona i drustvenih prostorija tu su i close swimming pooli, dvorana za stoni tenis, automatska kuglana, moderna diskoteka, trim-dvorana, a u sklopu hotela smestena je i ambulanta.

Uz hotel se nalaze i teniska igralista, dok su sopstvene plaze dobro opskrbljene lezaljkama i suncobranima, te mnogim rekvizitima za sportove na vodi: daskama za jedrenje, sandolinama, skijama na vodi, jedrilicama, te malim motornim camcima, pogodnim za odlazak na podvodni ribolov. Pored samog ulaza na plazu smestena je terasa Belvedere.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz